Modele noi de mobila living

Mobila Living urbain, e SCPUOM dintr-un Corp de STIL Modern ce incluent Linii complexe si UNICE, incadrand comoda TV, Cu dulapuri suspendate si inclusiv Zona de birou. Mobila Living urbain, e compus… Mobila Living confortable este un ensemble complexe de corpuri ce completeaza atat cu spatii extinse la de la sous forma de etajere cat si cu dulapuri. Poate fi spatiul Ideal pentru a depozita, pentru TV cat si pentru Elemente décoratif complementare. Mobila Living confortable este un ensemble… Living-URI norme Biblioteci Corpuri mobilă Living Livingul este caméra „Comuna“, aici se intalnesc toate gusturile. Mobila Living Mara-cromatica Clasica este departe de un stil simplu. Combina Elemente asimetrice atat suspendate cat si Stabile. Dulapul sau latérale comprennent central si Raft de expozitie, incadrat si accentuat. Mobila Living Mara-cromatica… Mobila Living Kim combinaison un DULAP de pointe suport TV cu Alte corpuri suspendate. INSA minimaliste, se rezuma la corpuri verticale colorate cu rafturi dispuse orizontal.

Mobila Living Kim combinaison un DULAP de… Mobila Living Deluxe. ISI castigá numele si reputatia dupa stilul ce defineste Setul. Dispus in forma patrata Setul se extinde cu insertia unui Alt DULAP, Cu aceeasi Linie de definire Geometrica. Dispune si de Raft vertical lasat la la. Mobila Living Deluxe. ISI castiga… Mobila Living Helen se Bucura de Linii simple INSA de Mare efect. Contrastul Alb-cires este apreciat pentru Nota sa decorativa. Inclure contraste la fiecare Linie de dulapuri ce stau suspendate PE o parte a extensiei de Corp mobilier central.

Mobila Living Helen se Bucura de… Mobila vivant Alicia. Daca te definesti in Stil moderne acest Set este PE gustul Tau. Dans tonuri Reci pentru a impresiona la prima, inclure rafturi si sertare acoperite de sticla Neagra, Cu corpuri suprapuse si in jocuri de non Culori, Alb si Negru, ambele accentuent in Egala masura. Mobila vivant Alicia. Daca te… Mobila Living nu trebuie sa AIBA un aspect colectiv ci trebuie sa ofere o senzatie de relaxare, de… Mobila Living Black. Formeaza o Linie de „U“ culcat, asymétrique la pozitia dulapurilor suspendate.

Toate Partile vente sunt dulapuri de depozitare, ce dispun de USI de inchidere, Cu polita constrastanta Alba. Mobila Living Black. Formeaza o Linie… Mobila Living fantacy. Contrastul Alb-Negru al acestui Set aduce in Prim plan Combinatiile de Linii si pozitii. Dulapuri dispuse vertical si orizontal, Cu Zona de Sertar vizbil si suport TV cat si dulapuri cu inchidere. Mobila Living fantacy. Contrastul…